Vil du vite mer?

 

Send oss din kontaktinformasjon:

Click for new image

Sikkerhet

 

Alle brev sendes kryptert med sikkerhet basert på digitale sertifikater. Det er kun mottakeren som har tilgang til brevet.

 

DigiLink er godt egnet for  helsesektoren og offentlige virksomheter. Sensitive brev kan sendes slik at mottakeren må bruke BankID for å lese innholdet.

...kan programmet ditt skrive ut

kan du sende all post digitalt… 

Hva er DigiLink?

 

DigiLink er en tids- og kostnadseffektiv løsning for digital post. Med DigiLink kan du komme raskt i gang med å sende brev og dokumenter digitalt.

 

DigiLink kan benyttes fra alle program som har utskriftsmulighet. Det kreves ingen integrasjon og programmatiske endringer i dine systemer.

 

For mottakere som fortsatt ikke har registrert seg for digital postkasse kan brevene automatisk videresendes som vanlig post.  Avsender trenger ikke vite om mottaker er digital eller ikke - alt sendes ut digitalt.

 

Kombinert med store besparelser i form av materiell og porto, vil en med DigiLink også oppleve store innsparinger i tidsbruken.

Hvorfor DigiLink?

 

Med DigiLink erstatter du utsendelse av brev og dokumenter på papir, med en mye enklere, sikrere og billigere løsning. I tillegg sparer du miljøet. 

 

Du vil se store besparelser i form av papir, konvolutter, porto og ikke minst tidsbruk!  Selv med så lite som 100 brev per måned kan det lønne seg med DigiLink.

 

Spar papir, tid og miljøet!

Funksjonalitet

 

DigiLink passer for alle bransjer og kan erstatte all sending av papirpost. Eksempler er timeinnkallinger, prøvesvar, epikriser, lønnsslipper, årsoppgaver, forsikringsoppgaver, kontrakter, kontoutskrifter og mye mer.

 

DigiLink har funksjonalitet for alle typer virksomheter. Løsningen tilbyr bl.a. forhåndsvisning, transaksjonslogg, håndtering av vedlegg, metadata samt oppslag mot Kontakt- og reservasjonsregisteret (KRR) for offentlige virksomheter.

Kundestøtte MediLink/DigiLink:
epost: support@medilink.com
telefon: 31 30 91 60 valg 2
Kundestøtte Ardis:
epost: bandasupport@medilink.com
telefon: 31 30 91 60 valg 3
Administrasjon og Salg:
epost: admin@medilink.com
telefon: 31 30 91 60 valg 1
Copyright © 2019 MediLink Software AS
All Rights reserved world wide.
Reproduction, in whole or part, in any form or medium, without the written consent from MediLink Software AS, is prohibited.
Kundestøtte:   mandag-fredag,   kl.08:00 - 16:00
MediLink: 31 30 91 60 / 2 - support@medilink.com
Ardis Resept: 31 30 91 60 / 3 -  bandasupport@medilink.com
v4.20.191022