Felt #1 – Header for desktop

Felt #X – Kontakt oss sirkelen

Felt #2 – Header for Pad (tablet)

Felt #3  – Header for mobil

Øverste er Desktop

Midten er PAD

Nederst er Mobil

Send posten digitalt
Sikkert og enkelt
Send posten digitalt
Bedre tid og lavere kostnader
Send posten digitalt
For private og offentlige virksomheter

1

Klargjør dokument - trykk print

2

Sjekk forhåndsvisning - trykk send

3

Du er ferdig - brevet er sendt!

Fleksibelt, enkelt og effektivt

Med DigiLink kan du sende brev med et par tastetrykk, enten til digital mottakerpostkasse eller som fysisk post. Alt i en og samme arbeidsflyt – uavhengig av hvilke fagsystem du bruker.

Mottaker får umiddelbart tilgang til dokumentene i nettleser eller Digipost app. For mottakere uten digital postkasse tilbyr Digipost utskrift og videresending som fysisk post. Dette skjer automatisk og krever ingen oppfølging fra deg som avsender.

Løsningen er tilpasset små og store aktører i alle bransjer, inkludert helsesektoren og offentlige virksomheter. Kort sagt – alle som sender post kan ha nytte av DigiLink.

DigiLink en uavhengig virtuell skriver som kan benyttes av alle program og fagsystem som har utskriftsfunksjon. Du kan enkelt kombinere dokumenter og vedlegg fra flere ulike program, og deretter sende brevet rett fra din PC. Skriv ut med DigiLink, og posten er sendt!

DigiLink er også et sikkert alternativ til utsendelser på e-post.

Spar tid, penger og miljø

DigiLink er en sikker og kostnadseffektiv løsning for digitalisering av post. Du erstatter utsendelse av papirpost og e-post med en raskere og enklere løsning, samtidig som du sparer miljøet.

DigiLink forenkler utsendelse av lønnsslipper, faktura, årsoppgaver, timeinnkallinger, prøvesvar, epikriser, forsikringsoppgaver,  kontoutskrifter og alt annet du i dag sender på papir eller e-post.

Brev og eventuelle vedlegg sendes fortløpende fra dine fagsystemer og programmer når du skriver ut med DigiLink. Dette betyr stor fleksibilitet med minimale endringer i din arbeidsflyt – det blir kun raskere, enklere og mer lønnsomt.

DigiLink gjør det enkelt for private og offentlige virksomheter å nå mål om økt digitalisering.

Kom raskt og sikkert i gang

Med DigiLink får du stor fleksibilitet og kan i prinsipp sende hva som helst som digitale brev med valgfrie vedlegg og andre smarte funksjoner. 

Løsningen er enkel å installere både på enkeltstående PC og i større lokale nettverk med terminalserver. Vi bistår gjerne gjennom kartlegging, installasjon og opplæring. Vi legger også stor vekt på god oppfølging og kundestøtte fra hyggelige og profesjonelle fagpersoner etter oppstart.

DigiLink er godt egnet både for helsesektoren og alle andre offentlige og private virksomheter som har behov for å sende brev og dokumenter på en trygg måte. Løsningen er også et enkelt og sikkert alternativ til e-post.

Alle brev sendes kryptert med digitale sertifikater. Sensitive opplysninger kan sendes med to-faktor autentisering slik at mottakeren må bruke BankID eller annen elektronisk ID med sikkerhetsnivå 4 for å lese innholdet. DigiLink har også funksjonalitet for oppslag mot Kontakt- og reservasjonsregisteret (KRR) for offentlige virksomheter som har behov for dette.

Hva sier våre kunder?

Se hva du kan spare av tid og penger!

Dette er kun et veiledende eksempel basert på generelle tall. Kontakt oss så sender vi deg gjerne et uforpliktende tilbud og estimert besparelse tilpasset din virksomhet.

Hvorfor sende posten med DigiLink?

Hent opp dokumentet du vil sende, skriv ut med DigiLink og brevet er sendt! 

DigiLink er rett og slett en virtuell printer. Når du skriver ut brevet med DigiLink sendes det digitalt til mottakers digitale postkasse hos Digipost i stedet for å skrives ut fysisk hos deg. 

Du kan bruke tiden på andre ting enn bretting, konvolutter, frankering og turen til posthuset.

Mange lurer på hva som skjer med brevene hvis mottakere ikke har digital postkasse.  Det går helt fint, du kan sende digitalt til dem også, i en og samme arbeidsrutine.

Posten gjør jobben og tar seg automatisk av å skrive ut, pakke og videresende disse brevene som vanlig post. Du trenger ikke foreta deg noe. I tillegg er det fremdeles billigere enn vanlig porto! Du sparer altså både papir, konvolutter og ikke minst tid og ressurser.

Hvor mange timer bruker dere på å klargjøre og sende post? Og hva koster disse timene? Selve tiden får du også frigjort og kan bruke den til mer lønnsomme og relevante oppgaver.

Du sparer lønnskostnader og frigjør tid. Portokostnader reduseres betraktelig enten mottaker har digital postkasse eller ikke. Posten automatisk skriver ut, pakker og videresender brevet på vanlig måte for deg. Du trenger ikke papir og  konvolutter. Leie av frankeringsmaskin kan også bli en saga blott.

Vi sender deg gjerne et estimat for mulig innsparing. Helt uforpliktende. Kontakt oss med litt bakgrunnsinformasjon mht. volum, portopriser etc., så sender vi deg et eksempel best mulig tilpasset din virksomhet. Estimatet  inkluderer både porto fra Digipost og prisene for DigiLink slik at du får hele bildet på hvor mye du kan spare – alt i alt.

Det er gratis for innbyggere å opprette digital postkasse hos Digipost. Pr 2021 har godt over 2 millioner innbyggere i Norge skaffet seg dette, og tallet er stadig stigende. 

Som sagt, dette blir gjort automatisk av Digipost uten at du som avsender foretar deg noe som helst. Andel brev som mottas digitalt og på papir varierer noe etter bransje, område etc. men de fleste av våre kunder ligger et sted mellom 40-50% digitalt mottak. Dette er som sagt økende. Mange jobber også aktivt med å oppfordre sine mottakere til å få seg digital postkasse da dette er både sikkert, enkelt og kostnadsfritt for mottaker. 

Med DigiLink kan du sende sensitiv informasjon. Alle brev er kryptert, og mottaker må logge seg inn for å få adgang til brevet. I tillegg kan du også velge å sende brevet med to-faktor autentisering slik at mottaker må åpne selve brevet med Bank ID eller lignende.

Ikke alt kan eller bør sendes på vanlig e-post. Med DigiLink har du et trygt og enkelt alternativ som oppfyller krav til GDPR. 

Med DigiLink kan du sende sensitiv informasjon. Alle brev er kryptert, og mottaker må logge seg inn for å få adgang til brevet. I tillegg kan du også velge å sende brevet med to-faktor autentisering slik at mottaker må åpne selve brevet med Bank ID eller lignende.

Du kan velge et tidspunkt der brevet automatisk videresendes av posten som vanlig brev hvis du ønsker det, eller hvis det ikke er lest innen en viss tid. 

I prinsipp kan du sende alt du ville sendt som et vanlig brev. Kan programmet ditt skrive ut kan det i prinsipp sendes digitalt med DigiLink. Man kan sette opp faste brevmaler i et fagsystem, legge til faste eller valgfrie vedlegg, automatisk adressering, eller du kan sende brev enkeltvis fra f.eks. Word.

Sender du standardbrev til flere mottakere? Har mange av brevene standard vedlegg, eller ønsker du å velge vedlegg for hvert brev? Dette kan legges opp på forhånd slik at mest mulig automatiseres.

Vedlegg kan standardiseres slik at en bestemt brevmal alltid har med det samme vedlegget. Du kan også ha brevmaler der du velger enkeltvedlegg etter behov. Dette legges opp som det passer best i arbeidsflyten hos dere.

Alle brev er kryptert, og mottaker må logge seg inn for å få adgang til brevet. I tillegg kan du også velge å sende brevet med to-faktor autentisering slik at mottaker må åpne selve brevet med Bank ID eller lignende. 

Du kan se brevet og vedlegg for å kontrollere at alt er korrekt før du sender.

I loggen kan se om brevet blir mottatt digitalt eller på papir, når det er sendt, status etc. Her holder du full oversikt over korrespondansen. Du kan også velge å slette selve brevet av sikkerhetshensyn og bare beholde loggen for sending. Du kan også tildele ulike nivå av rettigheter til ulike brukergrupper. Avsender kan anonymiseres hvis det er ønskelig at det ikke synes på papirpost.

Hver bruker har sin egen individuelle pålogging. Du kan også tildele ulike nivå av rettigheter for innsyn og oppgaver til ulike brukergrupper etter behov. 

DigiLink støtter oppslag mot Kontakt- og reservasjonsregisteret for offentlige virksomheter hvis dere er pålagt å bruke dette ifb. med digitale utsendelser.

Enten du sender få eller mange brev kan DigiLink forenkle, effektivisere og sikre en trygg postgang. Du kan også sende brevet når som helst. Blant våre kunder har vi installasjoner på alt fra enkeltstående PC til store flerbrukermiljø på PC og terminalserver. 

Når du har bestemt deg kontakter vi deg for å avtale selve installasjonen av DigiLink, og det du trenger av opplæring for bruk og oppsett av brevmaler. Samtidig oppretter du bedriftskonto for din virksomhet hos Digipost.no. slik at din virksomheten kan sende til digitale postkasser.

Ja takk!

Takk for din henvendelse

Vi kontakter deg så snart som mulig

Tilbud kommer på e-post

dl_logo_
2024_MLS_mono

Benytt kontaktskjemaet for henvendelser til MediLink Software. Vi vil ta kontakt med deg på epost eller telefon så raskt vi kan.

Jeg vil vite mer om ApoLink
Fyll ut skjema under så kontakter vi deg