Felt #1 – Header for desktop

Felt #X – Kontakt oss sirkelen

Felt #2 – Header for Pad (tablet)

Felt #3  – Header for mobil

Øverste er Desktop

Midten er PAD

Nederst er Mobil

Digital post - sikkert og enkelt

Digital post - sikkert og enkelt

Send posten med noen tastetrykk

Send brev, vedlegg og dokumenter med noen tastetrykk

Spar tid, penger og miljø - send posten digitalt rett fra din PC.

DigiLink kan erstatte både papirpost og e-post – personvernet ivaretas i henhold til GDPR.

Du kan sende fra alle program og fagsystem som har utskriftsfunksjon.

Spar tid, penger og miljø - send posten digitalt rett fra din PC.

DigiLink kan erstatte både papirpost og e-post – personvernet ivaretas i henhold til GDPR.

Du kan sende fra alle program og fagsystem som har utskriftsfunksjon.

Fleksibelt, enkelt og effektivt

Kort fortalt er DigiLink en virtuell skriver som kan benyttes av alle program og fagsystem som har utskriftsfunksjon. Du kan enkelt kombinere dokumenter og vedlegg fra flere ulike program, og deretter sende brevet rett fra din PC. Skriv ut, og posten er sendt.

Dette forenkler utsendelse av lønnsslipper, faktura, årsoppgaver, timeinnkallinger, prøvesvar, epikriser, forsikringsoppgaver,  kontoutskrifter og alt annet du i dag sender på papir eller e-post.

Mottaker får umiddelbart tilgang til dokumentene i nettleser eller Digipost app. For mottakere uten digital postkasse tilbyr Digipost utskrift og  videresending som vanlig post. Dette skjer automatisk og krever ingen oppfølging fra avsender.

Løsningen er tilpasset små og store aktører i alle bransjer, inkludert helsesektoren og offentlige virksomheter.

Kort sagt – alle som sender post kan ha nytte av DigiLink.

Spar tid, penger og miljø

DigiLink er en sikker og kostnadseffektiv løsning for digitalisering av post. Du erstatter utsendelse av papirpost med en raskere og enklere løsning, samtidig som du sparer miljøet.

Brev og eventuelle vedlegg sendes fortløpende fra dine fagsystemer og programmer når du skriver ut med DigiLink.

Dette betyr stor fleksibilitet med minimale endringer i din arbeidsflyt – det blir kun raskere, enklere og mer lønnsomt.

DigiLink gjør det enkelt for private og offentlige virksomheter å nå mål om økt digitalisering.

Kom raskt og sikkert i gang

DigiLink er godt egnet for helsesektoren, offentlige aktører og private virksomheter  som har behov for å sende brev og dokumenter på en trygg måte. 

Alle brev sendes kryptert med digitale sertifikater. Sensitive opplysninger kan sendes slik at mottakeren må bruke BankID eller annen elektronisk ID med sikkerhetsnivå 4 for å lese innholdet. DigiLink har funksjonalitet for oppslag mot Kontakt- og reservasjonsregisteret (KRR) for offentlige virksomheter.

Det kreves ingen kostbare og omfattende integrasjoner i din programvare. Dessuten vil en integrasjon ofte være begrenset til en viss type program og dokumenter. Med DigiLink digitale skriver får du derimot stor fleksibilitet og kan i prinsipp sende hva som helst som digitale brev med valgfrie vedlegg.

Løsningen er enkel å installere både på enkeltstående PC og i større lokale nettverk med terminalserver. Vi bistår gjennom kartlegging, installasjon, opplæring og oppfølging.

Funksjonalitet

DigiLink virtuelle printer er et produkt fra Medilink Software som i mer enn 20 år har hatt fokus på kundenes behov, god support og videreutvikling. Vi utfører og koordinerer oppsett og konfigurasjon, opplæring, oppstart og oppfølging via sikker fjerntilgang. Kontakt oss for mer informasjon, demo på nett eller om dere ønsker en presentasjon hos dere.

Dette er et dokument som er kjekt å ha!

dl_logo_inline_500px

Takk for din henvendelse

Vi kontakter deg så snart som mulig

Tilbud kommer på e-post

dl_logo_