Felt #1 – Header for desktop

Felt #X – Kontakt oss sirkelen

Felt #2 – Header for Pad (tablet)

Felt #3  – Header for mobil

Øverste er Desktop

Midten er PAD

Nederst er Mobil

MediLink Software

Din partner for sikker og effektiv digital samhandling

Sikker digital kommunikasjon

Vi har lang erfaring innen sikker digital kommunikasjon og leverer skreddersydde løsninger for helse, forsikring, offentlig og privat sektor. Våre produkter er kompatible med de fleste systemer og kan enkelt tilpasses nye krav.

MediLink Software

25 års digital ekspertise
MediLink Software AS, etablert i Kongsberg i 1998, har lang erfaring med å skape løsninger for elektronisk samhandling og digitalisering. Selskapet startet med et fokus på EDI (Electronic Data Interchange), en teknologi for utveksling av forretningsdokumenter mellom ulike datasystemer. I dag tilbyr MediLink et bredt spekter av tjenester og produkter som forenkler den digitale hverdagen for både store og små virksomheter.

Skreddersydde løsninger for ulike bransjer

MediLink Software tilbyr skreddersydde IT-løsninger for ulike bransjer. Innen helse tilbyr de sikre meldingsløsninger og et fagsystem for bandagister. De har også en fleksibel løsning for digital post.

Fokus på brukervennlighet, sikkerhet og fleksibilitet

MediLink Software prioriterer brukervennlighet og fleksibilitet i sine IT-løsninger. De samarbeider tett med kunder for å møte deres behov. Sikkerhet og personvern er viktig, og sensitive data beskyttes i henhold til gjeldende regler.

Interne løsninger med full service

MediLink Software tilbyr komplette IT-løsninger, fra utvikling til drift og support. Programvarene oppdateres kontinuerlig for å møte nye behov og krav. Vi fokuserer på å forbedre og videreutvikle eksisterende løsninger fremfor å stadig utvikle nye.

Teknologi som et verktøy for å skape nytteverdi

MediLink Software utvikler brukervennlige og nyttige IT-løsninger for privat og offentlig sektor. Målet deres er å forenkle den digitale hverdagen for alle gjennom innovative kvalitetsløsninger som er enkle å bruke.

Egen produktutvikling på Kongsberg siden 1998

(fr.v.) Frank Borgersen, Viggo Kleven og Geir Ståle Eidissen etablerte MediLink Software i 1998 etter flere år i bransjen.

Effektiv kundestøtte når du trenger det

Våre kunder er vår viktigste inspirasjon
Våre kunder er vår viktigste inspirasjonskilde. For oss er en ny kunde starten på et langt og fruktbart samarbeid. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger og bruker dem til å forbedre våre løsninger kontinuerlig.

Rask og effektiv kundestøtte
Rask, effektiv og solid kundestøtte er alltid høyeste prioritet hos oss. Brukeropplevelsen står i sentrum for alt vi gjør. Vi er her for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av våre løsninger.

Helse Nord-Trøndelag sender innkallingsbrev digitalt

Etter å ha tatt i bruk DigiLink, kan mottakere få sine innkallingsbrev i sin digitale postkasse hos Digipost. Les om deres erfaringer her

Sparer tid, penger og miljø på sikker digital postgang

Regional koordinerende enhet på Sunnaas sykehus tar i bruk DigiLink!
Les mer på nettsidene til Sunnaas-sykehus.

Nordlandssykehuset tar i bruk DigiLink

Nordlandssykehuset har tatt i bruk DigiLink for utsending av brev til pasientens digitale postkasse. Les mer på nettsidene til Nordlandsykehuset.

Ja takk!

Takk for din henvendelse

Vi kontakter deg så snart som mulig

Tilbud kommer på e-post

dl_logo_
2024_MLS_mono

Benytt kontaktskjemaet for henvendelser til MediLink Software. Vi vil ta kontakt med deg på epost eller telefon så raskt vi kan.

Jeg vil vite mer om ApoLink
Fyll ut skjema under så kontakter vi deg