Felt #1 – Header for desktop

Felt #X – Kontakt oss sirkelen

Felt #2 – Header for Pad (tablet)

Felt #3  – Header for mobil

Øverste er Desktop

Midten er PAD

Nederst er Mobil

MediLink Software

Kompatible løsninger som kan tilpasses nye behov og standarder over tid

Med fokus på kundenes behov har vi siden 1998 utviklet programvare og tilbudt tjenester
innen sikker digital samhandling og kommunikasjon.
For helsesektoren, forsikring, offentlige virksomheter og privat næringsliv.

Fra EDI til moderne digitalisering

MediLink Software ble etablert i Kongsberg i 1998 med et sterkt fokus på elektronisk samhandling basert på EDI. I dag tilbyr vi et bredt spekter av løsninger for digitalisering av post for alle bransjer, fagsystem for ordrebehandling/e-resept for bandagister, og relaterte konsulenttjenester. Vår kundebase spenner fra store virksomheter i offentlig og privat sektor til mindre bedrifter i helse- og forsikringsbransjen.

Sikker, stabil og brukervennlig digital hverdag

Gjennom våre egenutviklede løsninger jobber vi for å forenkle din digitale hverdag. Vi legger stor vekt på kompatibilitet både fremover og bakover i tid, mot ulike fagsystem, formater og programmer. Dette gir fleksible løsninger som kan tilpasses nye behov og standarder over tid. Vi tror på gjenbruk og evolusjon som en bedre tilnærming enn revolusjon.

Kontinuerlig utvikling og brukerfokus

Våre løsninger er under kontinuerlig utvikling. Vi bygger videre på det som fungerer godt og tilpasser og utvider funksjonalitet etter behov. Vi tar ansvar for hele prosessen – fra kartlegging og utvikling til drift, vedlikehold og brukerstøtte. For oss er teknologi et verktøy for å skape solide og praktiske løsninger med stor nytteverdi. Vi søker alltid å finne gode løsninger som våre kunder har bruk for.

Sikkerhet og personvern ivaretatt

Med våre løsninger kan du være trygg på at sikkerhet og personvern er ivaretatt i henhold til gjeldende bestemmelser. Sensitive personopplysninger er kryptert eller beskyttet, enten det dreier seg om meldinger mellom aktører i helsevesenet eller digital post til privatpersoner og andre virksomheter. Les mer om sikkerhet under hvert produkt.

Egen produktutvikling på Kongsberg siden 1998

(fr.v.) Frank Borgersen, Viggo Kleven og Geir Ståle Eidissen etablerte MediLink Software i 1998 etter flere år i bransjen.

Effektiv kundestøtte når du trenger det

Våre kunder er vår viktigste inspirasjon
Våre kunder er vår viktigste inspirasjonskilde. For oss er en ny kunde starten på et langt og fruktbart samarbeid. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger og bruker dem til å forbedre våre løsninger kontinuerlig.

Rask og effektiv kundestøtte
Rask, effektiv og solid kundestøtte er alltid høyeste prioritet hos oss. Brukeropplevelsen står i sentrum for alt vi gjør. Vi er her for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av våre løsninger.

Egen produktutvikling på Kongsberg siden 1998

(fr.v.) Frank Borgersen, Viggo Kleven og Geir Ståle Eidissen etablerte MediLink Software i 1998 etter flere år i bransjen.

Helse Nord-Trøndelag sender innkallingsbrev digitalt

Etter å ha tatt i bruk DigiLink, kan mottakere få sine innkallingsbrev i sin digitale postkasse hos Digipost. Les om deres erfaringer her

Sparer tid, penger og miljø på sikker digital postgang

Regional koordinerende enhet på Sunnaas sykehus tar i bruk DigiLink!
Les mer på nettsidene til Sunnaas-sykehus.

Nordlandssykehuset tar i bruk DigiLink

Nordlandssykehuset har tatt i bruk DigiLink for utsending av brev til pasientens digitale postkasse. Les mer på nettsidene til Nordlandsykehuset.

Ja takk!

Takk for din henvendelse

Vi kontakter deg så snart som mulig

Tilbud kommer på e-post

dl_logo_
2024_MLS_mono

Benytt kontaktskjemaet for henvendelser til MediLink Software. Vi vil ta kontakt med deg på epost eller telefon så raskt vi kan.

Jeg vil vite mer om ApoLink
Fyll ut skjema under så kontakter vi deg