Felt #1 – Header for desktop

Felt #X – Kontakt oss sirkelen

Felt #2 – Header for Pad (tablet)

Felt #3  – Header for mobil

Øverste er Desktop

Midten er PAD

Nederst er Mobil

Digital samhandling

Enklere hverdag med brukervennlige løsninger av høy kvalitet

Sikker digital kommunikasjon

Vi har solid kunnskap og lang erfaring innen sikker digital kommunikasjon. Vi leverer programvare og tjenester som passer perfekt for helsesektoren, forsikring, offentlige virksomheter og privat næringsliv. Våre løsninger er kompatible med de fleste fagsystemer, og kan enkelt tilpasses nye behov og standarder etter hvert som de dukker opp.

MediLink Software

25 års digital ekspertise
Vi leverer løsninger for effektiv kommunikasjon og samhandling i alle bransjer. I helsesektoren tilbyr vi sikre meldingsutvekslingssystemer for helsepersonell, pasienter og pårørende. Vi tilbyr også skreddersydde fagsystemer for bandagister og en fleksibel løsning for digital post for både private og offentlige virksomheter.

Interne løsninger med full service
Vi tilbyr alt fra utvikling og drift til vedlikehold, oppfølging og kundestøtte. Kontinuerlig videreutvikling sikrer at våre løsninger møter nye behov og sikkerhetsstandarder. Brukervennlighet og fleksibilitet er nøkkelen, og vi samarbeider tett med kunder og partnere for å dekke reelle behov i en dynamisk virkelighet.

Vårt mål er å bidra til en enklere digital hverdag for alle ved å tilby brukervennlige løsninger av høy kvalitet.

MediLink — EDI

EDI – Digital samhandling og stabil meldingsflyt mellom ulike journalprogram og fagsystem. Alle meldingstyper som brukes i helsesektoren kan overføres. Kompatibel med de fleste fagsystem, og har gjennom en årrekke vært i bruk hos bl.a legekontor, sykehus, spesialister, ortopediske verksteder, tannleger, kommunale helsetjenester og forsikringsselskap.

ApoLink — tekstteksttekst

apolink tekst – gital samhandling og stabil meldingsflyt mellom ulike journalprogram og fagsystem. Alle meldingstyper som brukes i helsesektoren kan overføres. Kompatibel med de fleste fagsystem, og har gjennom en årrekke vært i bruk hos bl.a legekontor, sykehus, spesialister, ortopediske verksteder, tannleger, kommunale helsetjenester og forsikringsselskap.

DigiLink — digital post

Spar tid, penger og miljø med noen tastetrykk. Send lønnslipper, timeinnkalling, prøvesvar, faktura, forsikringspapirer og andre dokumenter og brev med vedlegg. Erstatter papirpost, men også e-post når du trenger en sikker kanal. Du når alle dine mottakere, og personvernet ivaretas i henhold til GDPR. DigiLink er en enkel og sikker digital skriver som pakker, adresserer og sender posten rett fra dine ulike program og fagsystem.

Ardis — for bandagister

Raskt og robust ordreprogram utviklet spesielt for bandagister. Ardis dekker hele prosessen fra henting av e-resept og bestilling, frem til utlevering og oppgjør mot Helfo. Alt samlet på ett sted. Med rapporter, historikk, statistikk og jevnlig oppdatering av regnskapsdata forenkler også Ardis din administrasjon. Se mer under funksjonalitet nedenfor.

 

Konsulenttjenester

Trenger du teknisk kompetanse innen meldingsutveksling eller annen relevant bistand?
Hos oss treffer du serviceinnstilte fagpersoner som kan forenkle din digitale hverdag.
 
Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi best kan hjelpe deg videre.
 
 

Organisasjonsendring

Teknisk rådgivning, koordinering og gjennomføring ved ulike typer av organisasjonsendringer som
  • oppstart
  • fusjon
  • opphør
  • navneendringer
Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi best kan hjelpe deg videre.

Kunder og samarbeidspartnere

Helseforetak, EPJ-leverandører, utviklere, kommuner, sykehus, legekontor, tannleger, bandagister og forsikringsselskap er blant våre mangeårige kunder og samarbeidspartnere.

Vi er godkjent leverandør hos Norsk helsenett. For digital post har vi tett samarbeid med Digipost – Posten Norge.

Som vår kunde har du produkter og tjenester du kan stole på. Rask og effektiv kundestøtte med tett oppfølging er prioritet hos oss.

Når du kontakter oss treffer du serviceinnstilte og kunnskapsrike fagpersoner – uten omveier og lange køer. Vår ambisjon er en levende dialog med våre kunder og partnere. Vi setter stor pris på din tilbakemelding.

Kontakt oss gjerne hvis du ønsker å vite mer om hvordan vi kan bidra til effektiv og sikker digital samhandling i din virksomhet.

2024_MLS_mono

Benytt kontaktskjemaet for henvendelser til MediLink Software. Vi vil ta kontakt med deg på epost eller telefon så raskt vi kan.

Takk for din henvendelse

Vi kontakter deg så snart som mulig

Tilbud kommer på e-post

dl_logo_

Jeg vil vite mer om ApoLink
Fyll ut skjema under så kontakter vi deg

Ja takk!