Felt #1 – Header for desktop

Felt #X – Kontakt oss sirkelen

Felt #2 – Header for Pad (tablet)

Felt #3  – Header for mobil

Øverste er Desktop

Midten er PAD

Nederst er Mobil

Digital samhandling

Enklere hverdag med brukervennlige løsninger av høy kvalitet

25 år med digital ekspertise

MediLink Software har siden 1998 levert skreddersydde løsninger for digital kommunikasjon og samhandling til helsesektoren, forsikringsbransjen, offentlige virksomheter og privat næringsliv.

MediLink — EDI

EDI – Digital samhandling og stabil meldingsflyt mellom ulike journalprogram og fagsystem. Alle meldingstyper som brukes i helsesektoren kan overføres. Kompatibel med de fleste fagsystem, og har gjennom en årrekke vært i bruk hos bl.a legekontor, sykehus, spesialister, ortopediske verksteder, tannleger, kommunale helsetjenester og forsikringsselskap.

ApoLink — tekstteksttekst

apolink tekst – gital samhandling og stabil meldingsflyt mellom ulike journalprogram og fagsystem. Alle meldingstyper som brukes i helsesektoren kan overføres. Kompatibel med de fleste fagsystem, og har gjennom en årrekke vært i bruk hos bl.a legekontor, sykehus, spesialister, ortopediske verksteder, tannleger, kommunale helsetjenester og forsikringsselskap.

DigiLink — digital post

Spar tid, penger og miljø med noen tastetrykk. Send lønnslipper, timeinnkalling, prøvesvar, faktura, forsikringspapirer og andre dokumenter og brev med vedlegg. Erstatter papirpost, men også e-post når du trenger en sikker kanal. Du når alle dine mottakere, og personvernet ivaretas i henhold til GDPR. DigiLink er en enkel og sikker digital skriver som pakker, adresserer og sender posten rett fra dine ulike program og fagsystem.

Ardis — for bandagister

Raskt og robust ordreprogram utviklet spesielt for bandagister. Ardis dekker hele prosessen fra henting av e-resept og bestilling, frem til utlevering og oppgjør mot Helfo. Alt samlet på ett sted. Med rapporter, historikk, statistikk og jevnlig oppdatering av regnskapsdata forenkler også Ardis din administrasjon. Se mer under funksjonalitet nedenfor.

 

Konsulenttjenester

Trenger du teknisk kompetanse innen meldingsutveksling eller annen relevant bistand?
Hos oss treffer du serviceinnstilte fagpersoner som kan forenkle din digitale hverdag.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi best kan hjelpe deg videre.

Organisasjonsendring

Teknisk rådgivning, koordinering og gjennomføring ved ulike typer av organisasjonsendringer som
  • oppstart
  • fusjon
  • opphør
  • navneendringer
Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi best kan hjelpe deg videre.

Kunder og samarbeidspartnere

Vi er stolte av å ha langvarige samarbeid med helseforetak, EPJ-leverandører, utviklere, kommuner, sykehus, legekontor, tannleger, bandagister, forsikringsselskap og flere. Vi er også godkjent leverandør hos Norsk helsenett og samarbeider tett med Digipost.

2024_MLS_mono

Benytt kontaktskjemaet for henvendelser til MediLink Software. Vi vil ta kontakt med deg på epost eller telefon så raskt vi kan.

Takk for din henvendelse

Vi kontakter deg så snart som mulig

Tilbud kommer på e-post

dl_logo_

Jeg vil vite mer om ApoLink
Fyll ut skjema under så kontakter vi deg

Ja takk!