Felt #1 – Header for desktop

Felt #X – Kontakt oss sirkelen

Felt #2 – Header for Pad (tablet)

Felt #3  – Header for mobil

Øverste er Desktop

Midten er PAD

Nederst er Mobil

Digitale resepter til
dyr og fiskehelse

Kom i gang med ApoLink!

Glem tidkrevende verifisering av resept med telefon, kodeord og usikker epost. ApoLink ivaretar strengeste krav til sikkerhet i helsesektoren og kan brukes med alle fagsystem.

Velkommen til webinar!

Meld deg på vårt gratis webinar med demonstrasjon av ApoLink 
tirsdag 17. mai klokken 14:00!

ApoLink er vår sikre digitale løsning for avsendere og mottakere av resepter innen veterinærmedisin, landbruk og fiskehelse. Vi vil gjerne vise deg hvordan ApoLink ser ut i praksis og inviterer til et kort webinar (ca. 30 minutter) dag/tid sammen med VESO som nå tar løsningen i bruk.

Kan brukes med alle fagsystem

ApoLink dekker hele løpet for både avsender og mottaker og har ingen krav til integrasjon med andre fagsystemer. Det er trygg og sikker verifisering av rekvirent og resept gjennom signaturvalidering i PDF-visning.

Mottaker trenger derfor ikke kontakte avsendere for autentisering.

På avsendersiden er det god brukervennlighet med blant annet forhåndsvisning av resept med full oversikt over innhold før signering. En adresseliste viser hvem du kan sende til og gir mulighet for å lagre favoritter. For signering benyttes Smartkort tilsvarende dagens standard for personlig digital signatur i helsesektoren. På mottakersiden hos grossist/apotek blir de elektroniske reseptene dekryptert og validert før de leveres til internt system.

Utviklet på Kongsberg

Løsningen er utviklet og leveres av oss i MediLink Software, lokalisert på Kongsberg. I 25 år har vi levert programvare og tjenester for kommunikasjon og samhandling i helsesektoren.

Utviklingen av ApoLink er basert på behov og ønsker som har kommet frem i testing og dialog med bransjeaktører og myndigheter.

Brukervennlig løsning

Målet har vært en sikker løsning som er uavhengig av fagsystem, enkel og kostnadseffektiv i oppstart og bruk, og som er fleksibel nok til å kunne benyttes av både små og store aktører. ApoLink kan også spesialtilpasses ved ønske om det.

Les mer på våre nettsider  www.medilink.com/apolink eller kontakt oss på admin@medilink.com for mer informasjon eller tilbud.

Velkommen til webinar!

Meld deg på vårt gratis webinar med demonstrasjon av ApoLink tirsdag 17. mai klokken 14:00!

apolink
2024_MLS_mono

Benytt kontaktskjemaet for henvendelser til MediLink Software. Vi vil ta kontakt med deg på epost eller telefon så raskt vi kan.

Takk for din henvendelse

Vi kontakter deg så snart som mulig

Tilbud kommer på e-post

dl_logo_

Jeg vil komme igang med ApoLink!
Fyll ut skjema under så kontakter vi deg!

Ja takk!